На майданчику Кам`янської ДЮСШ № 2 сьогодні пройшов волейбольний турнір в рамках олімпійської естафети.

Волейбол став третім видом спорту, який прийняв участь у олімпійській естафеті. Вранці 17 червня в дводенну боротьбу в ДЮСШ № 1 вступили в боротьбу 24 шахіста. А ввечері за призи змагалися три волейбольні команди: збірна Луганської області (складена з тимчасово переміщенних осіб), ДЮСШ № 2 і Молодіжна рада міста. Відкриваючи турнір, начальник управління молоді і спорту Кам`янської міської ради Едуард Коряк привітав учасників та побажав грати в своє задоволення. "Ви приєдналися до олімпійської естафети. З чим вас всіх вітаю, - сказав Е.Коряк. - Сьогодні будуть грати три команди. Я люблю коли змагається саме така їх кількість. Тому що вони стануть всі призерами. Хочеться побачити сильні подачі, точні удари, красиві блок-шоти. Турнір неофіційний, тому грайте в своє задоволення".

Після першого матчу, коли на майданчику свою майстерність демонстрували гравці збірної Луганщини і команди молодіжної ради, глядачі побачили весь перерахований арсенал у дії. У луганчан вирізнявся грою Денис Пасічник. Його різкі подачі та удари в значній мірі допомогли здолати суперників з рахунком 2:1.

Трішечки передихнувши, луганчани провели зустріч з командою ДЮСШ № 2. Незважаючи на те, що в складі спортшколи змагалися, як хлопці так і дівчата, це не позначилося на малюнку їхньої гри. В першій партії вони змогли протистояти значно старшими волейболістам, і як результат - перемога з рахунком 15:13. "Ми недооцінили суперника, зараз зберемося і дамо їм бій", - посміхаючись сказав граючий тренер команди Луганської області Денис Зезюлін. Так і трапилося. Луганчани перемогли в другій партії 15:2, а в третій 15:10.

В наступній грі ДЮСШ № 2 перемогла гравців молодіжної ради. Рахунок 2:0 (15:6, 15:10).

За підсумками турніру перше місце посіла збірна Луганської області. Другими стали волейболісти ДЮСШ № 2 , третіми - молодіжної ради. Едуард Коряк вручив всім учасникам змагань медалі, грамоти і морозиво. Смаколиків було вдосталь, тому ним пригощали ще й дітей, які разом з дорослими прийшли подивитися на волейбольні баталії.

Автор Віктор КУЛЕНКО.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=120795590644979&set=a.120800303977841