_DSC0206.JPG

 

У Кам'янському завершується футзальний сезон-2023

На майданчику Кам`янського СК "Прометей", 18 березня пройшли три фінальних матчі футзального "Кубка ліг" сезону 2022/2023.

Спочатку у фіналі групи "В" грали команди "Легіон" та "БАМ-сіті Ланс". У напруженій зустрічі, з рахунком 2:0 перемогла "БАМ-сіті Ланс". В її складі грали Іван Бондаренко (воротар), Дмитро Васильєв (капітан), Богдан Рапіна, Руслан Єрьоменко, Микита Чорнобривець, Микита Безрін, Володимир Волков, Павло Павленко.

У поєдинку Ліги "Б", сильнішою виявилася команда "ПМГУ Метінвест Промсервіс", розгромивша "Союз Сталь" з рахунком 12:2. В команді-переможниці (тренер І.П.Расторгуєв) грали: воротар Олексій Глазунов, Дмитро Мироненко, Сергій Черненко (капітан), Костянтин Галагаш, Віталій Андрієнко, Олег Шевченко, Ігор Пензняк, Євген Горбачов, Андрій Торопов, Дмитро Македонський.

Найцікавішою стала фінальна гра Ліги "А", де зустрілися "Металург" і "Атлетік". Матч пройшов у жорстких, а подекуди і в жорстоких єдиноборствах. З перших хвилин ініціативу захопив "Атлетік". Він же і повів в рахунку 2:0. Але металурги не здавалися і відчайдушно проводили контратаки. І їм вдалося скоротити рахунок. Та невдовзі суперники знову забили гол. На перерву команди пішли за рахунку 3:1. В другому таймі нравці "Металурга" приклали максимум зусиль, щоб вирівняти гру. Вони змогли провести у ворота "Атлетика" ще один м`яч. Та на більше їм не вистачило часу. Отже ситуація повторилася як і в нещодавно завершившомуся чемпіонаті міста, коли "Атлетік" посів перше місце, а "Металург" - друге.

Нагороди переможцям та фіналістам усіх трьох ліг вручав керівник управління молоді та спорту Кам'янської міськради, голова Федерації футболу міста Едуард Коряк, а також активісти Молодіжної ради міста. Усі команди-фіналісти отримали комплекти медалей та кубки, а у Лізі "А" були визначені ще й найкращі гравці фіналу - Ігор Мироненко ("Атлетик") та Руслан Бобець ("Металург"), які отримали призи. Разом з капітаном команди "Атлетик" Андрієм Пометуном, перемогу святкували голкіпери Валерій Матвієнко і Дмитро Федечко, а також польові гравці Андрій Котов, Ігор Мироненко, Амберкі Інджибашвілі, Артур Мелюшко, Максим Балабанов, Дмитро Мартишов, Олександр Синенко.

Едуард Коряк подякував усім футболістам за участь і зазначив, що після завершення футзального сезону незабаром стартують ігри на відкритих полях - Кубок відкриття сезону та Кубок серед школярів. "Велике спасибі нашим військовим, завдяки яким ми маємо можливість проводити такі турніри. Вже у квітні гратимемо на свіжому повітрі, більше того – ми плануємо проведення відкритого чемпіонату Кам'янського з футболу, запрошуються команди Дніпра, Верхньодніпровська, Петриківки, Криничок", – сказав Едуард Коряк.

В СК "Прометей" 19 березня відбудуться ще два фінальні матчі. Початок о 14:00 та 15:00.

Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=197582279632976&set=a.197585006299370