В чемпіонаті Кам`янського з футзалу (ліга "В"), сьогодні сталася кульмінація.

Для лідера "Южкоксу", який зустрічався з командою ГЕС, це був "золотий" матч. Свою останню гру, команді було потрібно тільки вигравати. В разі програшу, складалася дуже цікава ситуація, коли одночасно п'ять команд могли набрати по 18 очок. Матч розпочався з потужних атак "Южкоксу". І вже до середини першого тайму рахунок став 2:0 на його користь. Після перерви два швидких гола суперників перевернули все з ніг на голову. До останньої хвилини рахунок залишався нічийним 2:2. І все ж таки, "южкоксівці" змогли забити переможний гол і стати чемпіонами міста.

Вручаючи золоті меділі і кубок, голова Кам`янської федерації футболу Едуард Коряк, привітав переможців, та відзначив, що команда вже другий рік поспіль виграє чемпіонський титул, а це означає стабільність команди, де організатором є  Сергій Гужва. Призи також отримали кращий гравець "Южкоксу" Олександр Щерба і тренер команди Олександр Гелетій.

 

 

Разом з капітаном команди Володимиром Совертекою, перемогу сяткували голкіпер Ілля Шевченко, польові гравці Микита Макееєв, Олександр Гелетій, В`ячеслав Велитченко, Олександр Щерба, Олександр Телятник, Денис Дуков, Іван Татарун.

Інші результати суботи:

СК "Сінь" - "Арсенал" гр. "В" 0:5
"Металург" - "Дніпровські вовки" гр. "А" 10:1
"Спортінг" - "Атлетік" гр. "А" 2:12
"Сенатор" - "Дніпровський кар'єр" гр. "А" 8:1
"Камет Сталь" - ФК "Титан" гр. "Б" 3:2
ПМГУ МПС - "Вогнеборець" гр. "Б" 4:3

Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.
Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=180014508056420&set=a.180017331389471