msg5952067094 3688

 

Перемогою "Альянсу" над командою "Титан" та двома дублями гравців-суперників, 11 травня стартував футбольний чемпіонат Кам`янського.

На стадіоні ДЮСШ № 2 (пр.Перемоги, 63) з 11 по 14 травня проходять зістрічі першого туру Чемпіонат міста з футболу серед дванадцяти команд виробничих підприємств та аматорських колективів. Відкриваючи стартову гру, голова Федерації футболу Кам'янського Едуард Коряк подякував збройним силам України за можливість проводити спортивні змагання.

Головний арбітр зустрічі "Альянс" - "Титан" Ігор Зеленський, суддівським свистком сповістив про початок матчу і ввів у гру новенький мяч, подарований командам  Е.Коряком. Старі знайому по попередніх чемпіонатах, без розвідки відразу кинулися атакувати ворота суперників. Першим вдалося забити гол гравцям "Альянсу". До перерви жодна з команд більше не змогла вразити ціль. А після відпочинку і настанов тренера, "титани" зрівняли рахунок. Паритет між командами проіснував чотири хвилини, після чого "Альянс" вийшов вперед. В середині тайму рахунок вже став 3:1. Та через кілька хвилин футболіст "Титану" скоротив його до мінімуму. На більше у гравців не вистачило ні сил, ні часу. Отже "Альянс" переміг 3:2 (голи: О.Вайганд - 10, 65, Д.Серенков - 44; В.Смирнов - 40, 70).