DSC0210

 

На стадіоні "Надія", 1 квітня пройшли перші матчі відкритого чемпіоната Кам'янського з футболу серед команд 2008/2009 років народження.

Як повідомив голова Кам`янської Федерації футболу Едуард Коряк, дитячий чемпіонат міста на великих полях, саме в такому форматі, проводиться вперше за роки незалежної України.

В першому матчі зустрілися команди "Надія" (тренер Д.Лоік) та "Академія футболу Кам`янського" (тр. В.Палійчук). Весь матч (за регламентом два тайма по 35 хвилин), "академіки" штурмували ворота суперника. Здалеку били мало, намагаючись прямо завести м`яч у ворота. Потрібно зазначити, що один м`яч в першій половині матчу побував в воротах підопічних Дмитра Лоіка. Але рефері Ігор Зеленський не зарахував його, побачивши положення поза грою. А гравці "Надії" дуже рідко проходили до штрафної "АФК". Все вирішив єдиний гол, забитий командою Академії. За кілька хвилин до завершення матчу, Єгор Похваліт з правого кута штрафної наніс удар, м`яч потрапив у штангу і влетів у ворота. Юнак війшов в історію, як футболіст, забивший перший гол у першому дитячому чемпіонаті міста. За що, отримав від Кам`янської Федерації футболу приз - футбольний м`яч.

Другий матч став дербі команд "Надія", які тренує Іван Бєломицев. Перед грою першої і другої команди, юні футболісти сфотографувались разом. В руках гравці тримали футболку з написом "Влад, ми з тобою". Як пояснив тренер, таким чином футболісти підтримали Влада Овчинникова, який днями отримав травму. З оахунком 2:1 сильнішою виявилася перша команда.

В матчі "Надія" (М.Голік) - "Тайм" (О.Гелетій) рахунок 6:0.

2 квітня відбудуться матчі серед команд 2012 року народження.

09:30 "Надія" (А.Широкий) – "АФК-2" (О.Іванов)
10:30 "Металург" (В.Шевченко) – Верхньодніпровськ
11:30 "Надія" (Д.Лоік) – Царичанка
12:30 "Надія" (М.Голік) – "АФК-1" (О.Іванов)

Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=205232098867994&set=a.205236028867601