На стадіоні ДЮСШ № 2 сьогодні  (23 червня) відбувся півфінальний футбольний матч між командами "Атлетик" і "Газовик" в залік турніру, зібрані кошти на якому підуть на допомогу ЗСУ. 

 

Так вже співпало, а можливо організатори навмисно провели гру саме в день завершення Олімпійської естафети в рамках Міжнародного Олімпійського дня. В перерві юні представники ДЮСШ № 3 (тренерська бригада Андросовичів - Раїса, Віктор і Сергій) провели легкоатлетичну естафету.

Гру відвідали начальник управління молоді і спорту міської ради Едуард Коряк, майже всі директора міських ДЮСШ, а також "Спорт для всіх" та "Інваспорту", які були присутні на церемонії відкриття матчу.

Матч розпочався без всякої розвідки, адже гравці обох команд являються в чемпіонатах міста давніми суперниками, знаючими всі тонкощі гри візаві. Та вже з перших хвилин гра стала набувати жорткості, яка переросла в жорстокість. Арбітр матчу Ігор Зеленський рядом "гірчичників" намагався врамувати пристрасті.

Бордові ("Атлетик") почали з центру поля навантажувати свої нападників м`ячом. І як результат забили гол. Пас с центру поля на правий фланг і Данило Кириченко на 15-й хвилині відкрив рахунок. З таким рахунком завершився перший тайм.

Дальше більше, гравці обох команд стали застосовувати брудні прийоми, із-за яких голкіпери обох команд були вилучені з поля. Спочатку за те, що навмисно після свистка арбітра демонстративно наступив на ногу лежачому гравцеві, завершив гру воротар "Газовика" Валерій Головнюк. А потім в кінці другого тайму пішов з поля його візаві Ярослав Яровенко, агресивно і занадто жорстко зіграший за межами штрафного майданчика. В цоьму проміжку гри Богдан Кучер з команди "Газовик" скористався помилкою воротаря і захисника суперника, які неподілили мяч, і забив гол. Потрібно зазначити, що в основний час були виконано пенальті, який не реалізував "Газовик". Основний час матчу закінчився з рахунком 1:1. 

Ну, а дальше була лотерея - післяматчеві пенальті, які краще виконали футболісти "Газовика" - 4:3. У фіналі 28 червня о 18:00 на стадіоні СШ № 18 зустрінуться "Газовик" і "Дзержинець".

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=122991463758725&set=a.123002640424274