В Кам'янському триває футбольний марафон миру. Восьмого червня на стадіоні СШ № 18 пройшов другий тур групи "А" благодійного турніру на підтримку ЗСУ.

Спочатку СК "Тайм" зіграв матч з командою "Южкокс". Стартові хвилини принесли удачу юним гравцям "Тайму". Майже підряд голами відзначився Олег Маркіянов, який вправно зіграв на підбиранні мяча після сейву воротаря суперника, а потім майже з центра поля вийшов один на один з голкіпером, обіграв того і закотив м`яч в пусті ворота. До кінця першої половини зустрічі у синьо-білих були ще два вихода віч на віч зі стражем воріт, але вправні дії останнього звели нанівець ці спроби. Десь під кінець першого  тайму "южкоксівці" змогли підсилити натиск і вже вони "розписалися" у воротах суперника. Зі штрафного метрів з двадцяти гол забив Володимир Совертека. З рахунком 2:1 на користь "Тайму" команди пішли на перерву.

На початку другої половини зустрічі Совертека віддав пас на Ігоря Сягайла і той красиво перекинув м`яч через голкіпера "Тайму". Рахунок 2:2 держався не дуже довго. Після точного удару гравця, "Тайм" вийшов вперед. Та невдовзі верхнє єдиноборство з голкіпером виграв Совертека, пославши головою м`яч у ворота. І знову нічия - 3:3. Дві контратаки, коли один на один зі стражем воріт виходили футболісти "Тайму", завершилися безрезультатно. Обидва рази гравців підвела неточність виконання ударів. Але третя спроба стала гольовою. Відзначився Володимир Божко. А ось вихід віч на віч Ігоря Сягайла завершився взяттям воріт - 4:4. Під кінець матчу більш молоді гравці "Тайму" підвищили темп за рахунок швидкості, і двічі забили голи. М`ячі на свій рахунок записали Данило Манько і Мирослав Івченко. Рахунок матчу - 6:4.

А у другій зустрічі "Дзержинець" розгромив "ПМГУ Метінвест Промсервіс" 11:1. Рахунок відкрив Артем Баус, пославши м`яч по дузі в дальній лівий кут воріт. Після виконання майже ідентичного удару, відзначився Володимир Хуторнюк. Третій гол виявився напрочуд ефектним. Після виходу один на один, Семен Проценко пробив майже по центру воріт. Голкіпер парирував, і вже в повітрі Сем виявився вправнішим, пославши головою шкіряну кулю під перекладину. Рахунок став 3:0. Іще один вихід сам на сам виграв Артем Баус. А з пенальті рахунок збільшив до 5:0 Руслан Бабець. Після добивання відзначився Микола Чаюн - 6:0. Гарматний постріл Бауса, і рахунок збільшився до 7:0. Та на цьому "дзержинці" не зупинилися. Ще один м`яч в першому таймі у ворота суперника послав Проценко. І все-таки "метінвестовцям" вдалося після пенальті розмочити рахунок - 8:1.

У другому таймі "Дзержинець" грав більш раціонально, не витрачаючи зусиль. І забив тільки три гола. Відзначилися Станіслав Неклеса, Cергій Пономаренко, а також голкіпер Єгор  Попович, який точно виконав красивий штрафний, пославши м`яч мимо стінки у ворота свого візаві. Загальний рахунок 11:1.

Після двох турів "Дзержинець" лідирує в своїй групі, маючи шість очок і різницю забитих і пропущених м`ячів 14:1.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=117447204313151&set=a.117454464312425