Після складного матчу з командою Одеси, Кам'янський "Прометей" через два дні, 7 лютого, зустрічався з Южненським "Хіміком". Глядачі побачили жорстке протистояння команд, що входять до лідируючої трійки вітчизняної баскетбольної Суперліги. Протягом трьох чвертей суперники не допускали, щоб хтось пішов у великий відрив. Перша десятихвилинка виявилася за гостями - 22:19. У другій чверті у "прометеєвців" геть зникли точні кидки з-за дуги. А на велику перерву вони пішли за мінус двох пунктів.

Після відпочинку южненці почали збільшувати розрив в рахунку. Однак червоно-білі відповіли агресивною грою в захисті. На останню перерву команди пішли за переваги господарів паркету в два очки. У заключній фазі матчу у баскетболістів "Прометея" появилися точні попадання здалеку. За 6,5 хвилин до кінця матчу "Прометей" вже був попереду на 11 пунктів. У свою чергу, "Хімік" зробив ривок 5:0, але це було останнє досягнення команди в матчі. Остаточний рахунок 87:76 (19:22, 21:20, 17:13, 30:21) на користь "Прометея".

Кращими в "Прометеї" стали: Едвін (19 очок + 9 підбирань + 8 передач), Лукашов (12 + 13 передач), Міллер (22), Крік (16).


Фото з сайта https://prometeybc.com