Вчора, 5 лютого, в домашньому матчі баскетболісти Кам`янського "Прометея" обіграли одного з найбільш незручних суперників, команду "Одеса".

Про непоступливість команд свідчить той факт, що перші три хвилини на табло горіли цифри 2:2. В середині першої чверті "прометеєвці" вийшли вперед на чотири пункти. Зі скрипом вони виграли і всю десятихвилинку. Якщо раніше кам'янчани більшість зустрічей починали з поразок у перших чвертях, то в цей раз вийшло все навпаки. Дуже добре відіграв наша захист, дозволивши набрати баскетбольному Мессі "Одеси" всього лише п'ять пунктів. Та й ті після штрафних кидків. Перед відходом команд на велику перерву гості активізувалися. Але чотири точні кидки Моріса Кріка з-за дуги дозволили "Прометею" швидко піти у відрив - 31:13.

Після перерви в характері гри нічого не змінилося. Господарі продовжували нарощувати свою перевагу, яка на початку заключної чверті складала майже чотири десятки очок. Трохи зменшивши оберти, кам'янчани дозволили скоротити розрив. І все-таки непоступлива команда з Південної Пальміри була повалена - 96:72 (16:11, 31:14, 24:15, 25:32).

У "Прометея" найбільш відзначилися Едвін (10 очок + 9 підбирань + 9 передач), Конате (13 + 9 підбирань), Майерс (11 + 12 підборів), Крік (26), Міллер (11).

7 лютого "Прометей" вдома зустрінеться з Южненським "Хіміком".

Фото з сайту https://prometeybc.com