Минулої суботи, 1 лютого, в Києві відбулася довгоочікувана подія вітчизняного баскетбольного життя - Матч зірок Суперліги-2020.

На феєричне спортивне шоу зібралися кращі баскетболісти чемпіонату, як українці, так і легіонери, керівники клубів, заслужені ветерани баскетболу, вболівальники всіх команд ліги. Вперше в компанії зірок баскетболу взяли участь гравці і тренер Кам`янського "Прометея": Денис Лукашов, Макс Конате, Ілля Сидоров і Майкл Майєрс, а також Карліс Муйжнієкс.

Безпосередньо перед самим матчем Зірок України проти Зірок Легіону пройшов "розігрів" публіки. Гравці команд взяли участь у кількох конкурсах профмайстерності: швидкість, дриблінг, точність передач і снайперські якості серед захисників; триочкові кидки; слем-данки. Саме останній конкурс вважається самим видовищним. У ньому серед п'яти учасників виступали відразу два "прометеєвці" - Макс Конате і Майкл Майєрс. І нехай ні в одному з цих випробувань наші гравці не стали кращими, зате всі вони отримали схвальні оплески шанувальників гри в баскетбол.

У стартовій п'ятірці зірок України за рішенням уболівальників, зіграв Макс Конате. Макс став автором перших чотирьох очок нашої команди, а всього в його активі їх виявилося 14, що зробило його найрезультативнішим гравцем "Прометея" в поєдинку. Денис Лукашов набрав шість. У складі Легіону Майкл Майєрс набрав два очки. Безпосередньо в грі сильнішими виявилися зарубіжні баскетболісти - 126:119.

Фото з сайта https://prometeybc.com