Стали відомі стартові п’ятірки Матчу Зірок Суперліги-2020. Визначили їх вболівальники, які активно брали участь у голосуванні. Довгоочікувана спортивна подія відбудеться вже зовсім скоро, 1 лютого у київському Палаці спорту. Матч пройде у традиційному форматі Зірок України проти Зірок Легіону, повідомляє https://prometeybc.com/…/maks-konate-u-startoviy-pyatirci-z…

У п'ятірку Зірок України увійшов і гравець "Прометея" Макс Конате. За нього проголосували 19 відсотків вболівальників. Його партнерами будуть гравці "Хіміка" Кирило Марченко та Андрій Войналович, а також представники "Миколаєва" Максим Луценко та Олексій Онуфрієв. Протистояти їм буде п'ятірка Зірок Легіону в наступному складі: Генрі Дугат ("Дніпро"), Квентін Петерсон ("Миколаїв"), Кіндалл Хілл ("Київ-Баскет"), Сеад Хаджіфезовіч ("Черкаські Мавпи") і Рамел Браун ("Одеса"). Легіон очолюватиме латвійський тандем — Карліс Муйжнієкс ("Прометей") та Айнарс Багатскіс ("Київ-Баскет"). Командою України керуватимуть головний тренер "Дніпра" Денис Журавльов та керманич "Хіміка" Віталій Степановський.

Ще по 5 гравців до кожної з команд, які зіграють у Матчі Зірок, визначать тренери клубів Суперліги Парі-Матч і ще по 2 баскетболісти буде визначено Федерацією баскетболу України, як організатором івента. Вибір тренерів буле оголошено вже завтра, 22 січня.