Баскетболісти "Прометея" втретє в сезоні здобули перемогу над командою МБК "Миколаїв", але саме остання виявилася найважчою (фото з сайту https://prometeybc.com)

У домашньому матчі проти "Миколаєва" 19 січня, господарі стартували з стартового ривка 10:0. Однак незабаром у миколаэвцыв зарпрацювали Квентін Петерсон і Кервін Брістол, їх головна зброя. І вже на сьомій хвилині від стартовоъ переваги "Прометея" не залишилося і сліду, а на початку другої чверті досвідчений Олексій Онуфрієв вивів МБК "Миколаїв" вперед (26:25). Кам'янчани досить швидко повернули собі лідерство. Але далі пішли доганялочки. До великої перерви відрив "червоно-білих" було досягнуто завдяки трьом дальнім влучанням новачка команди Моріса Кріка.

Після двох поспіль результативних дій Іллі Сидорова в кінці третьої чверті, "Прометей" знову став утримувати суперника на дистанції. Лише після того як в заключній десятихвилинці по чотири очки поспіль набрали Ілля Сидоров та Денис Лукашов, стало зрозуміло, що "прометеєвці" здобудуть другу домашню перемогу в січні.

Тепер нашу команду ждуть спарені гостьові ігри в Харкові і Дніпрі.