Гра Прометей Одеса1
 
 
 
Сьогодні в домашній зустрічі 1/8 фіналу Кубка України з баскетболу Кам`янський "Прометей" приймав команду "Одеса". Лише самі відчайдушні оптимісти плекали надії на перемогу в матчі проти команди Суперліги. У передматчевому інтерв'ю головний тренер БК "Одеса" Олег Юшкін назвав суперника командою рівня Суперліги. Його слова лише підігрівали цю надію.
 
У кількох останніх матчах "прометеєвці", програючи стартові хвилини, наздоганяли суперника, і в кінці чверті виходили вперед. Не змінили господарі "звички" і в сьогоднішній зустрічі, завершивши десятихвилинку з рахунком 25:16. Така ж картина була  і в другій чверті. Можна сказати, що "прометеєвців" витягнув найрезультативніший гравець Сергій Алфьоров. На велику перерву наші пішли з гордо піднятою головою. Рахунок був  48:38.
 
Господарі після відновлення зустрічі грали в свою гру, слідуючи вказівкам тренера. Але клас є клас. Одесити, натиснувши, почали скорочувати розрив у рахунку. Після третьої чверті БК "Прометей" був попереду вже всього лише на три очки 67:64. Тактика пресингу по всьому майданчику принесла успіх одеситам. Не дивлячись на високу мотивацію, господарі не змогли втримати хоча і маленьку, але перевагу. А одесити добилися бажаного результату, перемігши  в гостях 85:80.
 
Матч-відповідь БК "Прометей" проведе в Одесі в грудні.