1 DSC1516
 
Великий баскетбол повернувся в Кам'янське. Після кількарічної перерви, на майданчику знову грають професіонали. Правда, через реконструкцію Палацу тенісу ім. М.Аношкіна, де потім буде проводити домашні матчі БК "Прометей", всі зустрічі проводяться в ігровому залі ДЮСШ "Прометей". А так все як і раніше: і речівки фанатів, і виступи черлідерської групи-підтримки, і гучні оплески глядачів.  
 
5 DSC1369
 
6 DSC1363
 
7 DSC1386
 
Зібрана кілька місяців тому команда "Прометей" має дуже амбітні плани. Керівництво клубу всерйоз розраховує в наступному сезоні виступати в Суперлізі Україського баскетболу. Поки що наміри підкріплені перемогами, як в чемпіонаті, так і в кубкових іграх. "Прометеєвці" практично в кожному матчі закидають понад сто м'ячів. Фани БК "Прометей" вже придумали і прізвисько: команда-"сотка". Ось і в сьогоднішньому кубковому матчі-відповіді  вони перемогли команду "Черкаські мавпи-2" з розгромним рахунком 112:36 (27:9, 29:9, 30:7, 26:11). Після несподіваного точного кидка "Мавпи" повели 2:0. Але ця "перевага" моментально розтанула, і вже з перших же секунд гості відчули пресинг по всьому майданчику.
 
2 DSC1399
 
Різкі фінти відомих в басетбольном світі гравців, а тим більше в Кам'янському, Юрія Лохманчука, Олексія Чигринова, Сергія Алфьорова, Сергія Загреби збивали з пантелику їх молодих опонентів. Тому черкащани так багато фолили. А кам'янчани із завидною постійністю закидали м'ячі з різних дистанцій.
 
3 DSC1557
 
Після гри тренер команди Черкас Едуард Скрипець відзначив високий рівень гри "Прометея", і поскаржився на недосвідченість своїх баскетболістів. "Наша команда молода. У вас же навпаки, багато гравців пограли в Суперлізі, виступали за кордоном. Знайти в сьогоднішньому матчі щось позитивне в грі наших баскетболістів проблематично. Може бути пару раз створили гострі атаки. Але в принципі, дуже важко щось позитивного згадати. Так що нам треба ще працювати і працювати, починаючи з азів розуміння один одного на майданчику. Попереду сезон довгий, роботи дуже багато", - сказав Е.Скрипець.
 
Про свої передматчові задачі розповів тренер БК "Прометей" Дмитро Марков. "Головним завданням тренерського складу був момент, як налаштувати гравців після великої гостьової перемоги. Нам це вдалося. Хлопці грали з величезним азартом, вогнем в очах. Не обійшлося і без помилок, які ми будемо аналізувати і виправляти. Хотілося б зіграти з сильним суперником, щоб оцінити наші подальші шанси в іграх плей-офф", - зазначив головний тренер БК "Прометей" Дмитро Марков.