Кучерява

 

Столиця Польщі Варшава стала місцем проведення міжнародних змагань з тхеквондо WTF "Warszaw cup 2023". Кам'янчанка Поліна Кучерява виборола золоту нагороду.

Як повідомив тренер Сергій Остапенко, на даянках за нагороди змагалися 300 тхеквондистів із 25 команд. Учениця Кам`янського ліцея № 25 Поліна Кучерява (на фото друга ліворуч) виступала серед юніорів. Вихованка тренера Андрія Стовбана з ДЮСШ № 1 провела два переможних поєдинка у ваговій категорії +63 кг і посіла перше місце на турнірі "Warszaw cup 2023".

Потрібно нагадати, що в 2022 році Поліна Кучерява була учасницею Чемпіонату Європи серед юнацьких олімпійських вагових категорій з тхеквондо. Спортсменка виграли турнір, який проходив у Німеччині, стала бронзовою призеркою Кубку Польщі з Олімпійського тхеквондо серед юніорів та турніру Кубку світу "Polish Оpen". А ще, Поліна представляла Україну на Всесвітньому фестивалі "She Runs – Active Girls’ Lead" в Брюсселі (Бельгія). В нинішньому році спортсменка стала срібною призеркою турніру "DUTCH OPEN 2023 - WT G1" в Ейндховені (Нідерланди). А у вересні в Одесі виграла молодіжний Чемпіонат України.

Текст Віктора КУЛЕНКА.
Фото Сергія Остапенко.