28 січня на спортивній базі Кам`янської ДЮСШ № 4, відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з тхеквондо серед усіх вікових категорій у розділі керугі.

На двох даянгах свою майстерність демонстрували 210 бійців, які представляли дев`ять команд з Дніпра, Кривого Рогу та Кам'янського (134 спортсмена). По завершенню змагань, головний суддя Денис Марченко і секретар Владлен Лобанов констатували, що господарі, команда ДЮСШ № 4 стала першою на чемпіонаті, набагато випередивши суперників у медальному заліку. В її активі 46 нагород (18 перших, 17 других і 11 третіх місць). Друге і третє місця посли гості з Дніпра.

1 - ДЮСШ № 4 (Кам'янське) 18+17+11
2 - МСДЮШОР (Дніпро 8+3+2
3 - СК "Тхеквондо" (Дніпро) 4+3+4

"Дякуємо ЗСУ за можливість тренуватися проводити та приймати участь у змаганнях! Дякуємо батькам спортсменів які постійно їх підтримують, військовій адміністрації Кам'янського району, міській владі, департаменту молоді та спорту Дніпропетровській облдержадміністрації, управлінню молоді та спорту Камянської міської ради. А також всім тренерам, представникам команд, суддям та спортсменам! Бажаємо всім мирного неба та перемоги", - говорить голова Камянської федерації тхеквондо Олександр Кірпа.

Текст Віктора КУЛЕНКА.