На двох даянгах Кам`янської ДЮСШ № 1 першого жовтня пройшов чемпіонат Дніпропетровської області з тхеквондо (керугі), в якому змагалися понад дві сотні бійців з Дніпра, Кривого Рогу та Кам`янського.

Ці змагання повинні були відбутися ще 26 лютого, але за два дні до їх проведення розпочалося воєнне вторгнення Росії в Україну. "На кубках, які ми сьогодні вручимо командам-призерам, вигравійована дата 26 лютого 2024 року. Ми хотіли замінити таблички з цими написами, але потім все ж таки залишили, щоб вони були як нагадування про ці страшні дні", - пояснив президент Дніпропетровської обласної федерації тхеквондо Юрій Пальок.

Після хвилини мовчання в честь полеглих воїнів ЗСУ, розпочалася урочиста церемонія відкриття чемпіонату Дніпропетровщини. Присутніх тренерів, бійців та їхніх батьків і рідних привітали начальник управління молоді і спорту Камянського Едуард Коряк та представник політичної партії "Бджола" Анатолій Івашина.

Юрій Пальок вручив посвідчення і чорні пояси Ельвірі Шабановій, Віталію Лебедю і Аліні Бойчун.

Ну, а потім розпочалися гарячі поєдинки, які обслуговував головний суддя Денис Марченко і його помічники. Потрібно зазначити, що рефері були всі кам`янчани. "Всі судді - це наші молоді тхеквондисти, які ще продовжують виступати на змаганнях. Але у них вже є досвід суддівства. Хлопці і дівчата пройшли підготовку на семінарах", - пояснив секретар чемпіонату області Владлен Лобанов.

Про підсумки чемпіонату Дніпропетровської області буде повідомлено пізніше.

Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=149411114450093&set=a.149414741116397