У ДЮСШ № 1 сьогодні проходив клубний Кубок ММА "Найсильніший".
 
Як повідомив організатор змагань, президент міської Федерації ММА козацького двобоя Антон Єрмашкевич, за право називатися найсильнішими брали участь 130 бійців, які предаставляли клуби з Дніпра, Кривого Рогу, Мелітополя, Покровська. "На рингу і на татамі змагаються десять найсильніших команд Дніпропетровщини та бійці із Запорізької області. Команда, чиї спортсмени завоюють більшу кількість медалей, отримає цей кубок, - сказав А.Єрмашкевич. - Кожен колектив виставляє по 15 бійців, які проводять два трихвилинних раунди. Вікова вилка спортсменів від десяти до сорока років. У Кубку честь Кам'янського захищають лише представники мого клубу, найвідоміший з яких Артем Жижикин, бронзовий призер чемпіонату світу з козацького двобою,  чемпіон України за двома версіями. Великим досягненням вважаю факт, що недавно ми зареєстрували Федерацію ММА козацького двобоя. Уже маємо десять чемпіонів країни, вісім володарів срібних медалей за всіма видами єдиноборств".
 
В якості гостя на турнірі був присутній діючий боєць ММА, чемпіон Європи Борис Полежай з Дніпра. "Я виступаю серед професіоналів. У березні місяці минулого року бився з американцем. Бій завершився з нічийним результатом. У нинішньому році заліковую травми і поки не змагаюся. Сподіваюся в 2019 році повернутися у великий спорт, - розповів Б.Полежай. - А зараз я треную своїх учнів в бійцівському клубі "ASGARD", виставляю їх на бої аматорських змагань, в число яких відноситься і нинішній турнір. до речі, свій спортивний шлях, тоді ще в аматорських змаганнях, я починав саме в вашому місті років сім тому. Для молодого покоління змагання такого рівня це дуже здорово".
 
Після того, як на загальний огляд були виставлені кубки та медалі, якими в сьогоднішньому турнірі нагороджувалися призери, а також пояс чемпіона Європи Бориса Полежая, біля столу утворилася черга. Багато хто хотів сфотографуватися з поясом і з його володарем.
 
Під час урочистого відкриття Кубка "Найсильніший" з вітальними словами виступили керівник обласної Федерації ММА Олександр Журавель, почесний гість турніру Борис Полежай, керівник громадської організації "Патріот 2015", що є спонсором змагань, Павло Некритий.
 
Після виконання гімну України, головний суддя змагань Давид Джоджуа з Кривого Рогу дав старт поєдинків. На рингу билися бійці старшої вікової групи, малюки змагалися на килимі. Азартна підтримка уболівальників безсумнівно передавалася спортсменам, які з подвоєною силою викладалися в кожному поєдинку. ММА називають спортом мужніх і сміливих бійців. Боягузів тут не буває. Виходячи на поєдинок спортсмен терпить больові, задушливі прийоми, отримуючи при цьому садна і синці. При цьому пам'ятаючи правило - не нашкодь супернику.
 
Всього розігрувалися 25 комплектів золотих, срібних і бронзових медвлей. "Змагання тривали більше п'яти годин. Наша команда стала другою. Пропустивши вперед "Ягуар" з Кривого Рогу і обігнавши "Сварог" з обласного центру. Команди-призери отримали відповідно кубки. Бійці нашого міста посіли 14 призових місць", - прокоментував підсумки турніру А.Єрмашкевич. 
 
Організатори турніру дякують за підтримку змагань міского голову Андрія Білоусова, депутата міськради Сергія Миршавку, а також Антона Полшкова, Ірину Кучер, Павла Некритого і Едуарда Ярового.
 
ПРИЗЕРИ-КАМ`ЯНЧАНИ
 
ПЕРШЕ МІСЦЕ
 
Жижикін Артем
Богодюк Богдан 
Зайцев Марк 
Чумак Симон
Ющенко Артем
 
ДРУГЕ МІСЦЕ
 
Волга Дмитро
Гончаренко Гнат
Малофій Кирило
Войтаник Олег
 
ТРЕТЄ МІСЦЕ
 
Ткач Денис
Прохожаєв Костянтин
Скраклій Євген
Ложко Володимир
Шаповал Максим