kletka 1
 
Четвертого серпня прямо на сцені Кам`янського театру ім. Лесі Українки в бійцівському октагоні (восьмикутнику) проходили поєдинки майстрів змішаних єдиноборств ММА.
 
У черговому професійному турнірі, організованому за підтримки міського голови Андрія Білоусова відомим в Україні Кам`янським клубом змішаних єдиноборств "Адреналін", що відзначив недавно своє шестиріччя (президент клубу - генеральний директор "Міськводоканалу" Олександр Плахотник, віце-президент і головний тренер В'ячеслав Нагурний, він же президент обласної федерації змішаних єдиноборств ММА), взяли участь бійці з Дніпра, Кривого Рогу, Запоріжжя, Верхньодніпровська, Полтавської області, звичайно ж, Кам'янського, і навіть один боєць з далекого Азербайджану, який виявив бажання приїхати на наш турнір. Серед учасників боїв було чимало відомих спортсменів - чемпіонів країни, Європи та світу. А про те, що в Кам'янському багато любителів цього супержорсткого виду спорту, де реально б'ють руками, ногами і колінами, проводять больові і задушливі прийоми, свідчить той факт, що зал театру був сповнений, глядачі сиділи і на балконі. Що ж, вони отримали те, за чим, власне, прийшли: і бурхливі емоції, і переживання (за кам'янчан, звичайно ж), і потужну дозу адреналіну - все те, що щедро дарують нам змішані єдиноборства, спорт, круто замішаний на пристрастях і з солоним присмаком крові.
 
Десять поєдинків відбулися в цей вечір на сцені театру, і практично всі вони були завершені достроково. Відзначимо блискучий виступ трьох вихованців "Адреналіну": всі троє - Андрій Варфоломєєв, Олександр Удовико і Арман Єсаян в своїх вагових категоріях перемогли, впевнено уклавши своїх суперників в першому ж раунді. Що ще раз свідчить про те, що бійці Кам`янського клубу - одні з найсильніших в Україні. На жаль, не вдалося блиснути представникам ще одного міського клубу "Герць" - всі троє його представників поступилися в поєдинках з суперниками з Дніпра і Кривого Рогу.
 
Відзначимо хорошу підготовку спортсменів  - представників п'яти спортивних  клубів обласного центру: "Авангард", "Лють", "Патріот", "Апгрейд" і "Леон", а також криворіжців з "Вікінга". Відмінно виступив і наш гість з Баку Руслан Маммадов, який вже на другій хвилині першого раунду ефектно переміг свого суперника з Дніпра задушливим прийомом.
 
kletka 3
 
На завершення турніру були вручені спеціальні заохочувальні призи бійцям, які стали за рішенням суддівської колегії переможцями в номінаціях "Найкращий нокаут" (Олексій Сотников -  "Патріот") і "Кращий борцівський прийом" (Арман Єсаян - "Адреналін") . Також президент обласної федерації змішаних єдиноборств ММА В'ячеслав Нагурний вручив Листи подяки від федерації організаторам турніру - Олександру Плахотнику, депутатам міськради Олегу Усачову і Сергію Миршавці, приватному підприємцю Оксані Федосюк. Особлива подяка була висловлена на адресу шановних спонсорів (серед них фірма "МТС Бетон", мережа магазинів "Комп'ютерний майстер", спортивно-оздоровчий комплекс "Русалка", страхова компанія "Арсенал", фірма "Наяда" і інші), а також керівництва міського театру.
 
Головний тренер "Адреналіну" В'ячеслав Нагурний зазначив, що подібні професійні турніри клуб проводить часто - як у себе вдома, так і на виїзді. Вони вже були у Вінниці, Житомирі, Дніпрі, Одесі та інших містах країни, де знають і люблять змішані єдиноборства ММА. І всюди бійці Кам`янського клубу виступали дуже гідно. Попереду відповідальний професійний турнір, який в кінці вересня відбудеться в Києві. "І ми вже почали серйозну підготовку до нього", - сказав В'ячеслав Нагурний.
 
Володимир Кашнер.
 
Джерело http://kstati.dp.ua