ММА1
 
 
З 16 по 18 березня в місті Бровари відбувся п`ятий чемпіонат України з бойових мистецтв Combat ICO. За нагороди змагалися 320 спортсменів серед яких були і представники Кам`янського клубу "Герць-ММА". 
 
Як розповів тренер нашої команди Антон Єрмашкевич, першу перемогу приніс Дмитро Волга, який вже на 47-й секудні першого раунду закінчив бій технічним нокаутом. Єлизавета Рєзнік та Христина Клименко боксували в кікбоксерському розділі лоу-кік. Кожна в своїй ваговій категоріі виборола "золото". Найменші хлопці, десятирічні Богдан Богодюк та Марк Зайцев змагались в розділі сейф файт (дитяче ММА). Марк здобув срібну медаль, а Богдан бронзову. Олег Войтаник в розділі К-комбат (аналог К-1 в кікбоксінгу) виборов срібну нагороду. Старші хлопці Іван Вільховой, Євген Бірковский та Іван Шаповал билися в розділі Мікс Комбат (ММА). Завдання хлопців було закінчити бої достроково, з чим вони впоралися на відмінно і стали чемпіонами України. 14-річні Артем Жижикін і Максим Гордєєв також здобули золоті медалі в розділі Мікс Комбат.
 
На рахунку вихованців тренера А.Єрмашкевича сім золотих, три срібних і одна бронзова медалі. Наступним змаганням, в якому приймуть участь "герцівці" Богдан Богодюк, Марк Зайцев, Максим Гордєєв і Артем Жижикін стане чемпіонат України з ММА серед дітей 10-15 років, що пройде в місті Луцьк. 
 
Представники клубу "Герць-ММА" висловлюють подяку за постійну підтримку міському голові та громадській організації "Патріот 2015".