24167197 161814737897864 885960292 o
 
З 25 по 26 листопада в Запорізькому спорткомплексі "Мотор Січ" проходив фінал кубка України по бойовому мистецтву Combat ICO, в якому брали участь 350 бійців з 20 областей. Команду Кам'янського представляли сім спортсменів клубу "Герц-ММА", які тренуються під керівництвом президента Кам'янської федерації "Combat ICO" Антона Єрмашкевича.
 
Як повідомив А.Єрмашкевич, його підопічні провели свої поєдинки на високому рівні і завоювали вісім медалей. "Іван Вільховий без проблем виграв достроково всі сутички в розділі "реслінг" ("боротьба"), - розповідає тренер. - Іван також дебютував в ударному розділі "лоу-кік", де не залишив шансів жодному з суперників. На його рахунку дві золотих медалі. Артем Жижикин виступав в розділі "тотал комбат" (ММА), і теж посів перше місце. Нинішні змагання стали чудовою перевіркою сил Івана і Артема перед чемпіонатом світу з козацького двобою. Друге місце зайняв 9-річний Богдан Богадюк, який виступав в розділі "тотал комбат". Відрадно, що після піврічної перерви друге місце зайняв Кирило Андрущенко, який програв всього один бал спортсмену з Тернівки. Бронзовими призерами стали Євген Бирковський, Ігор Заводілін і Максим Гордєєв. Треба також відзначити, що два спортсмени з нашого міста, Артем Жижикин і Богдан Богадюк, поповнили склад збірної України в "Combat ICO", членами якої вже є Іван Вільховий і Павло Слюсар. Збірна України зараз готується до виступів  на чемпіонаті Європи, який пройде в травні 2018 року на Кіпрі".
 
Команда клубу "Герц-ММА" дякує мережу магазинів "Армада", в особі його директора Богдана Нагорного, за допомогу, надану в поїздці на фінал Кубка України.