Бонус за перемогу

У селі Соколово (Новомосковський район) на недавно відкритій базі відпочинку "Бункер" 19 серпня пройшов професійний турнір зі змішаних єдиноборств ММА. Організаторами виступили ліга MMA PRO UKRAINE і байкерський рух Bandidos.

Як повідомив тренер Кам'янського клубу "Герць" Костянтин Тимченко, на рингу  були проведені 12 поєдинків. "У чотирьох з них брали участь бійці клубу" Герць ", - розповідає К.Тимченко. - У першому бою у ваговій категорії 61 кг виступав наш п'ятнадцятирічний Назар Кравець. Для юного спортсмена, що подає великі надії, поєдинок такого рівня став другим в його кар'єрі. У двох п'ятихвилинних раундах судді дали нічию. За правилами змагань в такому випадку спортсмени провели додатковий раунд. На жаль, в кінцівці раунду наш земляк допустив помилку і попався на задушливий прийом від суперника з дніпровського клубу "Патріот". Вважаю, що Назар Кравець витупив гідно. Дмитро Поздняков (66 кг) бився проти опонента з Кривого Рогу. За очками перемогу здобув суперник Позднякова. Свій бій програв і Євген Гобова (84 кг). Женя потрапив на задушливий прийом "трикутник", який провів кріворожанин Дмитро Лут. Дуже успішно виступив Іван Вільховий. У ваговій категорії 77 кг вічний суперник Роман Капліч з клубу "Вікінг" (Кривий Ріг) зробив виклик Вільховому і ми його прийняли.

Вільховий справа

До цього поєдинку вони з'ясовували стосунки в фіналах аматорських змагань. Виступаючи за професійними правилами Іван уже на сороковій секунді завершив бій на свою користь больовим прийомом на руку. Юнак зробив подарунок не тільки клубу "Герць", а й на свій майбутній день народження, який святкуватиме 23 серпня".

Р.S. Треба згадати, що 12 серпня в Миколаєві Євген Гобова і супертяж Антон Єрмашкевич взяли участь в професійному турнірі. На жаль, Женя програв вже на першій хвилині поєдинку, а Антон на четвертій. Поступився в цей день, тільки в профтурнір в селі Гречине, і Назар Кравець. Там же Іван Вільховий достроково (на 45 секунді) больовим прийомом "скручування п'яти" переміг представника "Адреналіну" Олександра Удовико.

Текст Віктора КУЛЕНКА.