Сьогодні, вихованець Кам'янської федерації кіокушин-кан карате Тимур Колішевський відстоюватиме титул чемпіона Німеччини серед юніорів з кікбоксингу (К-1) версія IPTA. Наш земляк захищає честь німецького клубу "Allround Sports Gym", в якому він тренується.

Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути за посиланням: https://www.ostsee-zeitung.de/…/fight-night-in...

 

Нагадаємо, що 1 жовтня 2022 року в рамках ХХ турніру-шоу "Fight Nights" Тимур Колішевський став Чемпіоном Німеччини з кікбоксингу.

P.S. Тимур Колішевський вперше прийшов у секцію з кіокушин-кан карате у чотири роки і до останнього часу займався під керівництвом тренера (свого батька) Євгена Колішевського. У Кам'янській федерації Тимур є лідером у розділі "ката" (демонстраційна техніка) і одним із лідерів у розділі "куміте" (поєдинки). У березні 2022 року Тимур був змушений тимчасово переїхати до Німеччини через військову агресію Російської Федерації в Україні. У Німеччині юнак відновив свої заняття спортом у клубах з боксу та кікбоксингу. Всього через місяць занять провідний тренер Джон Джансен з клубу "AllroundSportGym" запропонував Тимуру Колішевському виступити у складі збірної на Кубку "KingofKick", де він став переможцем.