Третього жовтня в Дніпрі пройшов відкритий Чемпіонат Дніпропетровської області з кіокушин-кан карате, в якому за нагороди змагалися 278 каратистів із Дніпра, Новомосковська, Кривого Рогу, Синельникова, Вільногірська, Запоріжжя, Харкова, Києва, Кам`янського.

Змагання були організовані громадською організацією "Обласна федерація кіокушин карате Дніпропетровської області" за підтримки управління молоді та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації. Турнір проходив за правилами повного контакту.

Команда кам'янської федерації кіокушин-кан карате складалась з 40 вихованців (26 - юнаків, 14 дівчат), які зайняли: п`ять перших, десять других, одинадцять третіх місць. Нагороду за кращу техніку та найшвидший бій отримав Єгор Козін, вихованець тренера Р.Наконечного.

У складі команди кам'янської федерації кіокушин-кан карате виступали, як досвідчені, так і починаючі спортсмени. Своє перше "бойове хрещення" на Чемпіонаті Дніпропетровської області пройшли Марк Чорномор, Дмитро Прядко, Ірина Прядко, Йосип Косяченко, Володимир Павлочев, Аліса Крючкова, Емілія Нахмедова, Олександра Героєва, Каміла Шрамченко, Анастасія Машошина, Анна Білоус, Олександр Хоменко.

"Від імені колективу Кам'янської федерації кіокушин-кан карате, висловлюю подяку організаторам за проведення змагань у відкритому форматі. Це дало можливість взяти участь у Чемпіонаті Дніпропетровської області представникам різних версій кіокушин карате, - розповів Євген Колішевський, президент кам'янської федерації кіокушин-кан карате. - Сьогодні через карантинні обмеження, пов'язані з поширенням вірусу COVID-19, кількість змагань з карате та інших видів спорту різко зменшилося. Багато федерації і клубів тимчасово втратили можливість організовувати змагання самостійно і брати участь у турнірах інших організацій. Карате, як і будь-який інший вид спорту не може розвиватися та існувати без змагального процесу. Минулий турнір показав, що дотримання санітарно-епідемічних вимог і заходів безпеки дають можливість проводити спортивно-масові заходи навіть в умовах карантину".

ПРИЗЕРИ-КАМ`ЯНЧАНИ

 

ПЕРШЕ МІСЦЕ

Жаворонков Микита (тр. О.Наконечний)
Коваленко Дмитро (тр. О.Наконечний)
Білоус Анна (тр. О.Наконечний)
Сьомушкіна Ірина (тр. О.Вестя)
Шрамченко Каміла (тр. Є.Колішевський)

ДРУГЕ МІСЦЕ

Прядко Дмитро (тр. Є.Колішевський)
Прядко Ірина (тр. Є.Колішевський)
Машошина Анастасія (тр. Є.Колішевський)
Неклеса Катерина (тр. Є.Колішевський)
Кириченко Кирило (тр. О.Наконечний)
Носач Роман (тр. О.Наконечний)
Мельник Павло (тр. О.Наконечний)
Білка Анна (тр. О.Наконечний)
Хоменко Олександр (тр. І.Чуйко)
Залеський Данило (тр. О.Вестя)

ТРЕТЄ МІСЦЕ

Бреславець Єва (тр. Є.Колішевський)
Бреславець Ярослава (тр. Є.Колішевський)
Оплаконець Софія (тр. Є.Колішевський)
Крючкова Аліса (тр. Є.Колішевський)
Героєва Олександра (тр. Є.Колішевський)
Гончаренко Артем (тр. О.Наконечний)
Слабукаров Данило (тр. О.Наконечний)
Титов Євген (тр. О.Наконечний)
Кобилян Вадим (тр. О.Наконечний)
Балта Владислав (тр. М.Козаченко)
Козін Єгор (тр. Р.Наконечний)