Призери Шляха Будо

 
Вихованці Кам'янської федерації кіокушин-кан карате 21 квітня виступили в Тернополі на відкритому Всеукраїнському турнірі "Шлях Будо". У змаганнях взяли участь 210 бійців федерацій і клубів кіокушин-кан карате Дніпровського бранча, а також гостей, що представляли споріднені стилі кіокушина з Києва, Чернівців, Ковеля, Луцька, Львова, Івано-Франківська, Дрогобича.
 
За результатами змагань команда Кам'янського посіла перше місце. Представники Дніпра і Тернополя відповідно стали другми і третіми. Турнір "Шлях Будо" проводився з метою формування збірної Дніпровського бранча з кіокушин-кан карате для виступів на міжнародних турнірах.
 
Бійці сімнадцяти команд змагалися в розділах "куміте" (поєдинки) і "ката" (демонстрація техніки). Команда з Кам'янського складалася з 23 спортсменів. В розділі "куміте" виступав 21 спортсмен, в "ката"  - 6, одночасно у двох розділах змагалися 4 вихованця. 
 
Крім виступів вихованців, в проведенні змагань активну участь прийняли тренерський і інструкторський склад Кам'янської федерації кіокушин-кан карате. В роботі суддівської колегії в розділі "куміте" взяли участь: Сергій Радивілов (центральний рефері), Родіон Новіков (кутовий суддя); в "ката" - Євген Колішевський (центральний рефері), Руслан Наконечний (кутовий суддя), Олександр Наконечний (суддя-інформатор).
 
"Дуже радує те, що команда нашої федерації за результатами турніру "Шлях Будо" посіла перше місце. Але, якщо бути самокритичним, то у нас є потенціал виступати набагато краще. Сподіваюсь, що в майбутньому ми завоюємо більше перших місць, - розповів Євген Колішевський, президент федерації кіокушин-кан карате міста Кам'янське, - змагання наочно показали високі темпи і динаміку розвитку Дніпровського бранча, який на сьогоднішній момент об'єднує 17 клубів і федерацій з кіокушин-кан карате з 13 областей України. Зараз тренерський склад Дніпровського бранча активно працює над формуванням збірної для участі в міжнародних змаганнях. Турнір "Шлях Будо", якраз і проводився для відбору найсильніших каратистів. Рішення про проведення загального турніру було прийнято під час зимової школи Дніпровського бранча, яка проводилась в січні цього року в Кам'янському".
 
 
ПЕРЕМОЖЦІ-КАМ`ЯНЧАНИ
 
"Куміте"
 
Кузнецов Дмитро (тр.Є.Колішевський)
Ссипних Гліб (тр. О.Наконечний) 
Бакум Олександр (тр. Р.Наконечний)
Король Олександр (тр. Р.Кашира) 
Порошенко Поліна (тр. Р.Кашира)  
Демянчук Владислава (тр. Р.Кашира)  
Пляченко Євгенія (тр. Р.Кашира)  
 
"Ката"
 
Невтринос Анастасія (тр. Р.Кашира) 
Порошенко Поліна (тр. Р.Кашира)  
Демянчук Владислава (тр. Р.Кашира)  
Бреславець Єва (тр. Є.Колішевський)