DSC0186Головна
 
В сьомий раз в Кам`янському пройшов відкритий турнір з кіокушин-кан карате "Шлях до майстерності".
 
16 грудня на двох татамі в Палаці тенісу ім. М.Аношкіна за нагороди боролися майже триста бійців, які представляли спортивні клуби Дніпра, Новомосковська, Запоріжжя, Тернополя, Києва. Левова частка спортсменів була із нашого міста.
 DSC0104
 
 
Перед початком змагань відбулася офіційна церемонія їх відкриття. Президент Кам'янської Федерації кіокушин-кан карате Євген Колішевський, підводячи підсумки роботи не тільки 2017 року, а й десятиріччя існування Федерації, привітав учасників турніру і відзначив, що відкритий Кубок міста "Шлях до майстерності", який завершує сезон, завжди проходить на високому рівні. "Для того, щоб це стало можливим, керівництву і тренерському складу федерації доводиться серйозно працювати, готуючи вихованців. За десять років сформувалась хороша тренерська команда, яка виробила своє бачення як розвивати кіокушин-кан карате в нашому місті. А на змагання ми запрошуємо бійців високої майстерності, щоб наші спортсмени мали гідну конкуренцію, щоб вони могли зрозуміти чого вже досягли, та до чого їм потрібно прагнути", - сказав Є.Колішевський.
 
За допомогу в розвитку кіокушин-кан карате, за високі показники досягнуті в спорті, є.Колішевський вручив дипломи-подяки і сувенірну продукцію тренерам Кам`янської федерації Роману Каширі, Сергію Радивілову, Олександру Наконечному, Руслану Наконечному, Олександру Малофєєву.
 DSC0044
 
Такими ж нагородами були відзначені клуби "Самурай" і "Русич" з Новомосковська, які постійно приймають участь в змаганнях в Кам`янському. За популяризацію цього східного єдиноборства подяками і сувенірами були нагороджені журналіст Віктор Куленко і фотограф Юлія Григоренко, за спонсорську підтримку - Валерій Пархомчук, Дмитро Лісовий. Останній приз було вручено керівнику Дніпропетровської обласної Федерації кіокушин-кан карате сенсею Андрію Щиголєву, за те що він допоміг побачити карте іншими очима, побачити карате як цілісну систему виховання. 
 
 DSC0056
 
Після представлення суддівської колегії, учасникам була продемонстрована заборонена і дозволена техніка ведення бою. 
 
 DSC0101
 
Кубок "Шлях до майстерності" проводивися у двох розділах: поєдинки (куміте) і демонстрація класичної техніки (ката). Змагання пройшли весь світовий день і закінчились пізно ввечері. Повні результати будуть опубліковані пізніше.
 
 DSC0112
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.