Вихованцю Кам'янської федерації кіокушин-кан карате Тимуру Колішевському випала честь відкривати шоу "FightNights", яке відбудеться 18 червня у Німеччині.

Програма шоу "FightNights" включає виступи різних категорій бійців з кікбоксингу. Поєдинки у шоу проводяться на комерційній основі. Керівництво клубу "AllroundSportsGym" прийняло рішення, що на поєдинок Тимур Колішевський вийде в національній формі України під пісню "Stefania", переможців конкурсу "Євробачення-2022", музичного колективу "KalushOrchestra".

У березні нинішнього року вихованець Кам'янської федерації кіокушин-кан карате Тимур Колішевський був змушений переїхати до Німеччини через військову агресію Російської Федерації в Україні. Не знайшовши секцій з кіокушин-кан карате Тимур вирішив продовжити заняття спортом у секції з кікбоксингу клубу "AllroundSportGym". Після успішного виступу у Берліні на Кубку "KingofKick" 30 квітня, Тимура переводять тренуватися до групи дорослих професійних кікбоксерів. Через два місяці наполегливих тренувань тренер і менеджер клубу "AllroundSportGym" запропонували Колішевському виступити на великій сцені, а саме відкрити відоме нічне шоу "FightNights".