2 Камянське призери
 
 
У Бердянську з 6 по 9 серпня проходив Всеукраїнський боксерський турнір "Азовський ринг" серед юнаків 2005/2006, 2007/2008, 2009/2010 та юніорів 2003/2004 років народження.
 
На рингу машинобудівного ліцею № 19 за нагороди змагалися 158 аматорів шкіряної рукавички з Бердянська, Волновахи, Гуляй Поля, Запоріжжя, Маріуполя, Покровського, Орєхово, Дніпра, Кривого Рогу, Тернівки, Нікополя, Павлограда. Кам'янське представляли вихованці братів-тренерів Валерія і В'ячеслава Шульги з ДЮСШ № 1 і № 2. Влад Бичко (2005 р.н.) боксував у ваговій категорії 52 кг з суперниками на рік старше. Провівши два переможні поєдинки юнак посів перше місце, повністю пергравши в фіналі боксера з Мирнограда. Його брат Єгор (2007 р.н.) один бій виграв і один програв, ставши в результаті бронзовим призером серед спортсменів вагової категорії 38,5 кг. Такий же результат показав і Ростислав Гладун у вазі 37 кг. До речі, Ростислав свій боксерський шлях починав у тренера Валерія Петровича Шульги.
 
1 Камянське
 
 
Боксери Кам`янського не вперше беруть участь в цьому турнірі. Але, як пояснив Валерій Шульга, якщо раніше наші хлопці займали місця поруч з призовими, то в цей раз вони вже стали призерами. "Цікавий бокс продемонстрували місцеві юнаки, особливо 2009/2010 років народження. Не дарма спортсмени Бердянська в загальнокомандному заліку стали першими. Мені сподобалося суддівство. Рефері працювали неупереджено. Єдиним мінусом турніру стала відсутність кондиціонерів. Спека дістала всіх. Ну і звичайно хочу подякувати за надання фінансової допомоги в поїздці на змагання в Бердянськ депутата міськради Григорія Самойленка", - говорить тренер.