Першого червня всесь світ святкує Міжнародний день захисту дітей. Саме це свято викликає у нас радість, віру та надію у майбутнє. Саме в дітях продовження роду людського, здійснення своїх мрій і сподівань на краще.

У правобережному парку відпочинку пройшов квест "Країна дитинства", в якому прийняли участь сім команд. Між його стартом і фінішем на майданчику літньої сцени малечу, яка завітала на свято разом з батьками, розважала комада Кам`янського центру "Спорт для всіх". Було організовано дві команд, які прийняли участь в різноманітних веселих естафетах. По їх закінеченню всі учасники отримали призи. А на тінистій алеї, перед входом на літню сцену, юні шахісти провели семитуровий бліц-турнір.

Завітавші на свято гості голова Кам`янської районної військової адміністрації Олег Гапіч, голова Кам`янської міської ради Андрій Білоусов, начальник управління молоді спорту міськради Едуард Коряк, директор парку відпочинку Максим Чехута привітали учасників свята і вручили призи переможцям та призерам змагань. За участь в тематичному квесті "Країна дитинства" нагороди отримали команди "Зевс", "Наша молодь", "Акрофемелі", "Перемога", "Пантери", "Прометей", "Шустряки".

Також були підведені підсумки шахового онлайн-марафону "Єдності", організованого головою Кам`янської молодіжної шахової федерації Дмитром Задорожнім (він же тренер ДЮСШ № 3). Унікальні змагання довжиною 75 днів завершилися 29 травня. Грамотами і призами були нагороджені Владислав Литвин, Давід Дунаєвський, Максим Косухін, Максим Вітютнєв, Максим Юрченко, Іван Мішагін, Надія Губа і Єлизавета Пацьора.

Фотоальбом  https://www.facebook.com/photo/?fbid=114284074629464&set=a.114291441295394