Після того, як сьогодні Київське "Динамо" розгромило 5:0 на чужому полі команду "Інгулець" стало відомо, що столична команда достроково стала чемпіоном України. І привів "Динамо" до чемпіонського титулу румунський тренер Мірча Луческу. До того пропрацювавший в Донецьку 12 сезонів, в яких його підопічні 8 раз носили титул чемпіонів країни.

За рік до того, як Луческу покинув "Шахтар" на його 70-річчя донецький клуб оголосив, що поставить тренеру пам'ятник біля "Донбас-Арени" після повернення до Донецька. Мірчі навіть подарували мініатюрну копію, а іншим показали, як виглядатиме проєкт.

На жаль, повернення гірників в Донецьк затягнулося, але в плани клубу все ще входило встановити пам'ятник Містеру. Повідомлялося, що об`єкт готовий і знаходиться на клубній базі "Шахтаря", а його встановлення та відкриття мали приурочити до 75-ї річниці Луческу.

Після того як Містер очолив "Динамо", схоже, донецький клуб відмовився від цієї затії. Але ми придумали, як вирішити проблему з готовим пам'ятником - "Шахтар" може продати його "Динамо". Кияни точно захочуть подякувати тренеру за довгоочікуване чемпіонство. Ми навіть представили, як би це виглядало, повідомляє https://ua.tribuna.com/tribuna/blogs/vicebachili/2914603.html