Феєричне весняне свято "Жіночна, гарна та спортивна" пройшло 6 березня на базі СК "Прометей".

Учасницями заходу, яке відбулося напередодні Міжнародного жіночого дня, завдяки організіційній підтримці міського управління молоді та спорту, центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" та спонсорській підтримці громадської організації "Бджола", стали 20 найактивніших і спортивних мешканок міста.

На церемонії відкриття свята, учасниць привітали начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, в.о. директора СК "Прометей" Анатолій Івашина та представники "Бджоли" Сергій Ворожко, побажавши всім весняного натхнення, спортивного азарту та прагнення до перемоги.

У суддівської бригади змагань, до складу якої під керівництвом головного судді - центру "Спорт для всіх" Світлани Наволочко, увійшли Едуард Коряк, Анатолій Івашина, Сергій Ворожко, Олег Остапенко, Наталія Сокол, а також тренер з кіокушин–кан карате Олександр Наконечний було нелегке завдання – серед гарних та спортивних обрати найгарніших та найспортивніших.

Змагання, під час яких учасниці дивовижно справилися із нелегкими завданнями шести веселих спортивних естафет ("Веселий м’яч", "Садівниця", "Під дощем", "Книжкові перегони", "Господарочка", "Весняне ескімо"), були насичені сюрпризами – танцювальний мікс від групи учасниць "Супермамочки" і запальні танцювальні композиції від експериментальної студії сучасного танцю "Етуаль". З перших хвилин змагань почалася справжня боротьба за перемогу. У кожної команди була група підтримки, яка протягом усього заходу активно вболівала за своїх неймовірно активних та емоційних учасниць.

У напруженій чесній боротьбі перемогу здобула команда "НАЙС ГЬОРЛЗ", друге місце у команди "МОДНИЙ ВАРІАНТ", третіми стали "СУПЕР ШТУЧКИ". За результатами змагань всі учасниці отримали подарунки. Призери були нагороджені медалями, грамотами і сувенірами від "Спорт для всіх", а також святковими сюрпризами від організації "Бджола". За активну участь грамоти і подарунки отримала команда "СПОРТ ПЛЮС", яка не здавалася до останньої хвилини змагань.

Захід, під час якого учасниці продемонстрували не тільки дивовижну жіночність, а й спортивний запал, показав, що активний і здоровий спосіб життя – це дійсно круто, став справжнім святом краси та спорту.