neugomonnyj-miho-saakashvili-hoc.jpg

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, котрий на даний момент займає посаду голови Одеської ОДА, має намір перехопити в РФ вантажі які йдуть з Китаю в ЄС.
Свої плани Саакашвілі оголосив під час інтерв'ю на "5 каналі", передає http://onpress.info/ua/neugomonnyj-miho-saakashvili-hochet-perehvatit-v-rf-gruzy-kotorye-idut-iz-kitaya-v-es-video-40729 
Губернатор переконаний, що новий "шовковий шлях" повинен йти через морський порт в Іллічівську, але для цього необхідно побудувати автомобільну дорогу на Рені, знести міст через Дністровський лиман та прийняти відповідні закони по концесії автобанів.
"Зараз є план новий – "Шовковий шлях". Реально логістика займає 30 днів через Росію, через Іллічівськ займає максимум 9 днів. Все вже вибудувано. Великі потоки треба привести. І це можливо привести, це існує. Потік сюди, побудувати дорогу на Рені, тобто на Євросоюз. Потім побудувати через Дністровський лиман великий міст, щоб ніхто ніколи не відірвав Бессарабію. Ми вже працюємо", – зазначив Саакашвілі.