tes_0.jpg

Днепродзержинский депутат обвинил Вилкула в том, что тот работает на Ахметова, а не на жителей Днепропетровска. Как сообщается на сайте http://kstati.dp.ua народный депутат Украины из Днепродзержинска Виталий Куприй комментирует ситуацию с остановкой Приднепровской ТЭС.

«Щодо відключення Придніпровської ТЕС і зупинення постачання гарячої води дніпропетровцям. Ситуація із зупинкою Придніпровської ТЕС, яка забезпечує гарячою водоюпонад 300 тисяч мешканців Дніпропетровська є неприпустимою. Відомо, що теплогенеруючі потужності станції належать донецькому олігарху Ринату Ахметову. Фактично ж відповідає за безперебійну роботу Придніпровської ТЕС людина Ахметова – Олександр Вілкул. Саме він представляє інтереси цього олігарха на Дніпропетровщині.
Придніпровська ТЕС є приватною компанією, але згідно Закону України «Про теплоенергетику» вона має обов'язок підтримувати необхідні для безперебійної роботи станції запаси вугілля.
Ігноруючи норми законодавства та елементарно порушуючи права мешканців Дніпропетровська, команда Олександра Вілкула залишила мешканців міста без гарячої води, оскільки вважає надання цих послуг нерентабельним. Це в черговий раз підтверджує антилюдську позицію олігарха Ахметова та його підлеглих.
Відчуваючи відповідальність перед мешканцями Дніпропетровська Олександр Вілкул мав би втрутився та виправити цю ганебну ситуацію. Але, вочевидь, для нього інтереси олігарха Ахметова, на якого він працює, є вище інтересів громади міста», - пишет Куприй в своем фейсбуке.