Квитки на спортивні змагання під час Юнацьких Олімпійських ігор в Ліллехаммері будуть безкоштовними

Координаційна комісія Міжнародного Олімпійського Комітету вчетверте проінспектувала столицю II зимових Юнацьких Олімпійських ігор 2016 року.

Гості залишились вражені прогресом, якого досягли господарі за 10-місячний термін.

Під час візиту інспектори оглянули майбутнє Олімпійське селище, будівництво якого наразі знаходиться на завершальній стадії. Цікавим фактом є те, що житло для юних олімпійців з усього світу розташується на тому ж самому майданчику, що і під час XVII зимових Олімпійських ігор 1994 року. По завершенні змагань будівлі селища використовуватимуться в якості студентського житла.

Також Оргкомітет Ігор представив членам Координаційної комісії МОК своє бачення проведення естафети олімпійського вогню, яка пройде по 19 округам Норвегії, а також оновлену концепцію залучення молоді на всіх рівнях організації, починаючи від молодих дизайнерів, які створили талісман, піктограми й зовнішній вигляд Ігор та молодих спікерів й менеджерів.

Інспектори з МОК підтримали рішення Оргкомітету, яке було започатковане під час I зимових ЮОІ в Інсбруці у 2012 році щодо безкоштовних квитків на всі спортивні змагання.

Голова Координаційної комісії МОК Анжела Руджеро відзначила, Оргкомітет вдало й успішно використовує олімпійську спадщину 1994 року, що дає змогу мінімізувати витрати і зробити Юнацькі Олімпійські ігри 2016 року справжнім святом для атлетів усього світу.

 

Джерело: http://noc-ukr.org

 

tal1.jpg