Сьогодні на майданчику Палацу теніса "Прометей" вібувся фінал міських змагань "Тато, мама, я - спортивна сім'я". Поміж дев'яти родин, які стали переможцями районних змагань, в очних поєдинках потрібно було вибрати одну найкращу. Свою спритність, кмітливість, влучність вони демонструвати в семи конкурсах: "Сушка білизни", "Тунель", "Перегони", "Триборство", "Снайпер", "Важка атлетика", "Баскетбол". Команди підтримували родичі і знайомі, які прийшли повболівати за них.

 

DSC_0009.JPGDSC_0051.JPG

Поки судді підраховували бали кожної команди після півторагодинних змагань, учасників та гостей запальним канканом розважали дівчатка із середньої школи № 10.

 

DSC_0623.JPG

"Ми вдячні всім учасникам та гостям, за те що приєдналися до нашого свята, - говорить директор міського центру "Спорт для всіх" Ганна Плиска. - А тепер настала хвилююча мить, коли я оголошу переможців, які будуть представляти Дніпродзержинськ на обласних змаганнях конкурсу "Тато, мама, я - спортивна сім'я". За підсумками набраних очків у всіх конкурсах перемогу отримали Пойда Юрій, Світлана та їх донька Віка".

 

DSC_0684.JPG

Всі учасники змагань отримали солодкі подарунки від благодійного центру культури та мистецтв "Златоуст", торгової марки "Живчик" та центру "Спорт для всіх", а переможці ще й кубок.

"Ми вже вдруге виступаємо в міському фіналі. Минулого року були п'яті, а тепер ось стали першими, - з радістю говорить Світлана Пойда. - Донька Віка, яка навчається в п'ятому класі СШ № 12, залюбки приймає участь в спортивних змаганнях. Маленький Стасик, який ходить в молодшу групу дитячого садка № 3, хоча ще не може змагатися, але теж любить такі конкурси".

 

DSC_0723.JPG

Світлана Тимофіївна Волошина, директор благодійного фонду "Златоуст", подякувала міський центр "Спорт для всіх", за те що організували таке чудове свято, а також родини, які змагалися. "Я сьогодні отримала дуже багато задоволення, - сказала Світлана Волошина. - Ви всі - переможці. Дякую вам за те, що ви принесли миттєвості, коли я відчула себе дитиною. Хочу нагадати, що сім'я, сімейні традиції завжди були і залишаються найціннішим для людства".

 

DSC_0693.JPG

"Бажаємо щастя вам.
Щоб мрії всі збувалися.
І з добрим настроєм,
Щоб ви ніколи не розсталися" - таким поетичними рядками побажань, завершились міські змагання "Тато, мама, я - спортивна сім'я".

МІСЦЯ, ЯКІ ЗАЙНЯЛИ РОДИНИ:

1 - Пойда (НВК № 12, Заводський район)
2 - Свірчук (СШ № 40, Дніпровський район)
3 - Глушко (СШ № 44, Дніпровський район)
4 - Флокій (гімназія № 39, Дніпровський район)
5 - Ярих (гімназія № 11, Заводський район)
6 - Гарагуля ( СШ № 10, Баглійський район)
7 - Тараненко ( СШ № 37, Баглійський район)
8 - Сахарових (СШ № 4, Заводський район)
9 - Вербинських (СШ № 20, Баглійський район)

 

DSC_0715.JPG

Текст: Віктор Куленко.

http://vk.com/album84493189_214191325  фотоальбом