До Дня фізичної культури і спорту в Кам`янському відбулося урочисте нагородження спортсменів, тренерів і людей, причетних до цього свята.

На Новій сцені академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки 12 вересня нагороджували кращих представників спортивної спільноти міста. З професійним святом присутніх привітали і вручили нагороди міський голова Андрій Білоусов, керівниця громадської організації "Бджола" міста Наталія Ктитарєва, начальник управління молоді і спорту Едуард Коряк, голова Дніпропетровської обласної територіальної організації "Бджола" Олександр Лукашов.

Для всіх присутніх була підготовлена цікава музична програма.

Завершилося свято колективною фотосесією.

P.S. Для мене, як спортивного журналіста завжди були цікаві всі спортивні заходи, що проводяться в місті, і я намагався охоплювати як найбільше їх. Але настав скрутний час, коли я залишився без роботи і отримую лиши пенсію в розмірі 2332.92 грн. А ще після сьогодняшнього підвищення цін на проїзд в автобусах, поїздки з лівого берега на правий (де проходять в основному змагання) стали відчутними для мого сімейного бюджету. Тому відвідини спортивних змагань, які будуть проводитися на правому березі мені доведеться значно скоротити. Але це не означає, що я не буду їх висвітлювати на сайті disk-sport.com З багатьма тренерами ми і раніше плідно співпрацювали. Сподіваюся на подальшу спільну роботу.

Віктор КУЛЕНКО.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=145108228213715&set=a.145108144880390