В Кам'янському 4 березня відбувся фінал конкурсу краси "Mісc Beauty Kamianske-2020". За титул найкрасивішої дівчини міста боролися 8 конкурсанток: Анастасія Решетняк, Ангеліна Бурхович, Вікторія Лук'янова, Дар'я Артикова, Альона Лозовська, Анастасія Гальченко, Діана Сіра і Вікторія Кубарєва.

Конкурс проводить третій рік поспіль управління молоді та спорту за підтримки Кам'янського міського голови Андрія Білоусова. Учасниці, віком від 17 до 23 років, розповідали про себе і свої захоплення, демонстрували таланти, виступали з вокальними і танцювальними номерами, дефілювали у вечірніх сукнях. За підсумками конкурсу журі визначило переможниць.

"Mісc Beauty Kamianske-2020" стала учениця Кам'янської центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів Альона Лозовська.

Перша віце-міс (друге місце) - Вікторія Лук'янова.

Друга віце-міс (третє місце) - Діана Сіра.

Всі дівчата, які посіли призові місця, отримали подарунки від міського голови - сертифікати на поїздки у Львів, Прагу і Париж.

Заповітну корону і сертифікат на поїздку в Париж найкрасивішій дівчині Кам'янського-2020 вручив мер Андрій Бєлоусов.

"Як члену журі мені було дуже складно судити, тому що всі дівчата красиві і талановиті. Я вдячний всім учасницям за активність і цілеспрямованість. Бажаю, щоб всі їхні мрії збувалися, а цілі, які вони собі намітили, досягалися легко", - сказав А.Білоусов.

Абсолютно всі учасниці стали переможцями в певній номінації і отримали подарунки від спонсорів та меценатів конкурсу.

Із сайта https://sobitie.com.ua