Молоді гвардійці п'ятирічки

Позаду ще один трудовий день. Перш ніж попрямувати до прохідної, Петро Войтенков на хвилину затримався біля свого верстата. Фрезерувальник завжди так вчиняє в кінці зміни, щоб підсумувати зроблене, проаналізувати трудовий день. Здавалос б, йому, майстру "золоті руки", можна бути впевненим у собі. Однако Войтенков завжди закінчує роботу з бажанням попрацювати ще краще, зробити ще більше. А особливо у ці передсвяткові дні, коли вся країна стала на трудову вахту, присвячена 40-річчю Великої Перемоги.
Несе цю вахту і він, комсомолець Петро Володимирович Войтенков. Поруч, в цій же механічній майстерні і його дружина Любов Миколаївна. Обоє виготовляють різноманітні деталі для оновлення прокатного устаткування Дзержинки. Кожний з них виконує роботу на совість, добротно.
У минулому місяці колектив ЦРПО скоротив стротки ремонту устаткування прокатних станів на 51 годину, таким чином перевиконавши завдання на 6,6 процента. До успіху ремонтників причетна і сім'я Войтенкових (Петра Володимировича ви бачите на знімку). За ударну працю і активну комсомольську роботу він нагороджений знаком ЦК ВЛКСМ "Молодий гвардієць п'ятирічки" другого ступеня.

Фото М.Тупіцина
"Дзержинець" 07.04.1985.

 

7_апреля_1985_Войтенко_ФОТО.JPG