ДПП достраивают

В газеті "Дзержинець" від 7 грудня 1979 року було опубліковано повідомлення  "Як справжній палац", в якому йшлося про вступ в дію Будинку політосвіти в Дніпродзержинську. Багатьом він відомий під абревіатурою БПП (не плутати з Блоком Петра Порошенка) або по-російскому ДПП (Дом политпросвещения). Фотографії надав Олег Миколайович Мороз.

Строительство ДПП

"Державна комісія прийняла з оцінкою "добре" Будинок політосвіти. Генеральний підрядник на спорудженні цього об'єкта - управління № 2 тресту "Дніпродзержинськміськбуд".
Високопродутивно працювали тут комплексна бригада В.М.Павличева та монтажників М.І.Матвійця. Ці колективи відзначилися і відмінною якістю робіт. Багато сумління, наполегливості проявили також муляри С.К.Вальчук, Г.П.Маковецька, бетонниця К.І.Мочелова, тесляр О.Н.Гусь. Вміло організував роботи виконроб П.Т.Оскаленко.
Будинок політосвіти, якому за архітектурним оформленням та оригінальністю немає рівних в області, споруджувався з участю провідних спеціалістів Дніпродзержинського філіалу інституту "КиївНДПІмістобудування".
Велику допомогу будівельникам надали також трудівники управлінь № 4 і № 5 тресту "Дніпродзержинськміськбуд", заводів Придніпровського хімічного, імені Дзержинського та вагонобудівного, інші колективи міста.
О.Яковлєва, інженер тресту "Дніпродзержинськміськбуд".

Віктор КУЛЕНКО.