Глав
 
 
У Міжнародний день захисту дітей, в Кам'янській виправній колонії №34 сталася важлива подія - відкрився спеціальний сектор, де зможуть спільно проживати засуджені жінки з дітьми до трьох років.
 
Відділення розраховане на утримання двадцяти жінок, але є можливість розширення, якщо буде така необхідність. Тут зможуть відбувати покарання засуджені майбутні мами, а також ті жінки, які стали мамами вже відбуваючи покарання. Це єдиний подібний сектор в Україні.
 
Мета створення сектора - створити дітям повноцінні і комфортні умови перебування. Життя дітей тут буде дуже схоже на життя в звичайній родині - спальня, ігрова кімната, зелений дворик з дитячим майданчиком. У майбутніх мешканців цього сектора вже є досить розвиваючих іграшок, засобів особистої гігієни. Сучасний ремонт, нові меблі і колір стін створюють затишок і сприятливу атмосферу для дітей, адже серед проживання істотно впливає на емоційний стан і повноцінний розвиток дитини.
 
Дитина повинна жити з мамою. Це на користь і жінці і дитині. А труднощі переборні, варто тільки почати. Всі ми повинні думати в першу чергу про дітей.
 
В якості подарунка адміністрації установи був вручений сертифікат на придбання будівельних матеріалів та проведення ремонтних робіт в цьому секторі на суму 230 тисяч гривень.