zaryblennya ua

 

Екологічна організація «Голос Природи» шукає партнерів для проведення акції з зариблення Блакитного озера спеціальними видами риб.

 

Акція «Запустимо в Блакитне озеро життя!» запланована на 11 листопада 2017 року (в суботу). На думку «Голос Природи», збільшення популяції товстолобика, білого амура та коропа буде сприяти зниженню кількості водоростей у Блакитному озері.

Бажаючі підтримати акцію фінансово можуть перерахувати кошти за наступними реквізитами:

Одержувач: ГО «Голос Природи»

Призначення платежу: благодійне пожертвування для ведення статутної діяльності

Код організації: 25723076

Розрахунковий рахунок: 26000050256283

Відділення «Дніпродзержинська філія» ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», МФО 305299.

Збір коштів для проведення акції «Запустимо в Блакитне озеро життя!» буде проводитись до 9 листопада (четвер) 2017 року. Для того щоб організація «Голос Природи» змогла відобразити участь партнерів у своїх прес-релізах і на інформаційних ресурсах (сайт і соціальні мережі), просимо надіслати свої графічні знаки і логотипи в векторних файлах на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

При необхідності «Голос Природи» може підготувати адресні офіційні листи з проханням підтримати проведення акції фінансово. Для цього просимо надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. наступну інформацію українською мовою: назва юридичної особи, ПІБ керівництва, поштова та електронна адреса.

При виникненні запитань пропонуємо звертатися за телефоном:067 681 13 16.

З повагою, Євген Колішевський, виконавчий директор ГО «Голос Природи»