Після довгої перерви, 27 березня відбулися перші міжнародні змагання з фігурного катання на роликових ковзанах 1st Inline-Online International Open.

У тірнірі прийняли участь спортсмени із США, Франції, Ірландії, Італії, Польщі, Японії, Іспанії, Ірану, Великої Британії, Німеччини, Маврикія і України. До складу національної збірної України на цих змаганнях увійшли спортсменки з Кам`янського, Сум, Харкова, Дніпра та Ужгорода. В нелегкій боротьбі з суперниками українські спортсменки вибороли 24 медалі - 10 золотих, 9 срібних, 5 бронзових нагород. І знову тріумфальний результат показали спортсменки Кам`янської Академії роликового спорту. Чотири "срібла" і три "бронзи" принесли в медальний кошик наші землячки. За крок до призової трійки зупинилися Маргарита Тарадайко (4 дивізіон, кадети) і Анна Бєляєва (4 дивізіон, бенжамін "В").

"Дещо незвичний формат виступів для нашого виду спорту - онлайн. Але спортсменки впоралися блискуче. Я і мої колеги по тренерському штабу, Вікторія Цимбал та Катерина Бондар, вітаємо наших юних зірочок фігурного катання з таким значним результатом, адже для деяких це був перший досвід боротьби з іноземними спортсменками", - прокоментувала президент Кам`янської Академії роликового спорту Тамара Цимбал.

ПРИЗЕРКИ-КАМ`ЯНЧАНКИ

ДРУГЕ МІСЦЕ

Пономаренко Вікторія (3 дивізіон, кадети)
Чупілко Уляна (3 дивізіон, бенжамін)
Квак Поліна (4 дивізіон, юніори)
Кислинська Катерина (4 дивізіон, кадети)

ТРЕТЄ МІСЦЕ

Кошак Аліна (4 дивізіон, юніори)
Литвишко Катерина (4 дивізіон, бенжамін "В")