У польському місті Брвінув 14-15 грудня відбулися міжнародні змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах REWIA TROPHY 2019.

Збірна команди України, складена з двадцяти шести спортсменів та семи тренерів з Кам`янського, Сум, Одеси, Ужгорода, Житомира і Дніпра, виступала на арені Miejska Hala Sportowa. Про поїздку до Польщі та виступи наших спортсменів розповіла тренер Тамара Цимбал. "Брвінув – це невеличке польське містечко, я би взагалі сказала що за українськими мірками це село, але таке затишне і привітне, - говорить вона. - І ось серед такого невеличкого містечка знаходиться спортивний комплекс Miejska Hala Sportowa. Цей комплекс частина звичайної брвінувської школи, на території якої ще є критий футбольний стадіон та волейбольний майданчик. Арена, на якій проводилися змагання є тренувальним майданчиком для баскетболістів та роллерів має спеціальне покриття. Вся інфраструктура арени націлена на те, щоб спортсменам було комфортно тренуватися. Дуже хочеться, щоб і у нас в Україні відкрився такий спортивний об`єкт саме для фігуристів.

Під час урочистого відкриття турніру з вітальними словами до спортсменів звернулися мер містечка та головний організатор змагань Ян Мосчицький. В перший день фігуристи змагались в категорії "соло-танці" та четвертий дивізіон в категорії "одиночне катання". На другий день своїми виступами радували спортсмени з програмами одиночного катання та спортивних пар".

Загалом українські спортсмени поклали до медального кошика 16 золотих медалей, 10 срібних медалей та 1 бронзову медаль. З них кам`янські спортсмени - 5 золотих, 3 срібних та 1 бронзову медаль.

 

 

ПРИЗЕРИ-КАМ`ЯНЧАНИ

 

ПЕРШЕ МІСЦЕ

 

Цимбал Вікторія (соло-танці, еліт-дивизіон, категорія Senior)
Цимбал Вікторія (одиночне катання, еліт-дивизіон, категорія Senior)
Пономаренко Вікторія (соло-танці, 3 дивізіон, діти до 12 років)
Земелько Дар`я (соло-танці, 3 дивізіон, юнацька категорія 12-15 років)
Земелько Дар`я (одиночне катання, 4 дивізіон, категорія Cadet)

 

ДРУГЕ МІСЦЕ

 

Курінна Тетяна (соло-танці, 3 дивізіон, юнацька категорія 12-15 років)
Пономаренко Вікторія (одиночне катання, 3 дивізіон, категорія Cadet)
Курінна Тетяна (одиночне катання, 4 дивізіон, категорія Cadet)

 

ТРЕТЄ МІСЦЕ

 

Соколенко Марія (соло-танці, 2 дивізіон, Cubs (до 12 років)