Другий етап Кубку України з фігурного катання на ковзанах
 
 
 
На базі СК "Енергія" 2 березня відбудеться чемпіонат Житомира, паралельно якому пройде другий етап Кубку України з фігурного катання на роликових ковзанах.
 
Кам’янське на цих змаганнях будуть представляти 18 фігуристок: чемпіонка України 2018 року серед кадетів Олеся Татькова, срібна призерка Дар’я Новицька, чемпіонки України серед дітей Марія Мамченко і Вікторія Пономаренко.
Серед кадетів будуть дебютувати Тетяна Курінна, Марія Соколенко та Марія Верзиліна. І вперше свою майстерність в категорії "дебют" покажуть нові студенти Академії фігурного катання Марія Щербина, Єва Десятерик, Аліса Тоцька, сестри Анна та Антоніна Гергель, Вероніка Свєчникова, Дар’я Земелько, Софія Свириденко, Анастасія Шарапат та Карина Іова.На змаганнях у Житомирі виступить та поділиться своєю майстерністю з підростаючим поколінням володарка Кубку Світу-2018, чемпіонка України Вікторія Цимбал. 
 
Захід відбудеться за підтримки Української федерації роликового спорту, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, Національного Олімпійського комітету у Житомирській області. Організатори змагань ГО "Всеукраїнська Ліга фігурного катання на роликових ковзанах" та ГО "Ліга фігурного катання на роликових ковзанах в Житомирській області" обіцяють цікаву програму змагань та багато сюрпризів.