На базі Кам'янського басейну "МіКомп" зараз тренується юніорська збірна  України з синхронного плавання.

Вік учасниць 15-18 років. Це переважно спортсменки з Харкова, але є і представниці Одеси, Миколаєва та Києва. Відбір команди здійснювався на основі проведеного Чемпіонату України в Харкові. Всього в Кам'янське на збори приїхало 14 дівчат і 3 тренера.

На базі бссейна "МіКомп" спортсменки готуються до майбутнього юніорського Чемпіонату Європи, проведення якого анонсовано на кінець червня на Мальті. А їх більш старші колеги залишилися в Харкові, де вже почали підготовку до майбутніх Олімпійських ігор, ліцензія на яку була отримана ще перед початком пандемії.

Примітно, що Ксенія Ігорівна Титаренко (на фото зліва) тренує збірні України (вікові групи "комен" і "юніори") з 2003 року. Одні з її вихованок в позаминулому році стали срібними призерами Чемпіонату світу, інші потрапили в більш старшу збірну і також змогли проявити себе на міжнародному рівні. Ще один тренер національної збірної Ганна Іванівна Юшко (на фото праворуч) в минулому професійна спортсменка, учасниця чотирьох Олімпійських ігор (в тому числі і в Ріо-де-Жанейро).

Джерело https://www.facebook.com/photo?fbid=1745135478999167&set=gm.3867695036652861