Стало доброю традицією підбивати підсумки року, що минає, нагороджувати відзначившихся і будувати плани на майбутнє. Не стала винятком і одна з найбільших спортивних шкіл міста ДЮСШ № 4.

Як зазначив директор ДЮСШ № 4 Олександр Миколайович Кірпа, в році, що минає в установі функціонувало 72 групи з семи видів спорту, в яких навчаються 898 учнів. З ними працюють 30 кваліфікованих тренерів-викладачів, один з яких має вищу, одинадцять першу і п'ять другу категорії.

Спортивна школа може пишається тим, що до складу збірних команд України входить 23 спортсмени з різних видів спорту, серед яких 5 учнів основного складу, 10 - кандидати в збірну, 8 - резерв збірної команди України.

За 2019 рік підготовлено 475 масових розрядів, 91 - першого розряду, 58 - кандидатів в майстри спорту, 6 - майстрів спорту (всі вихованці відділення спортивної акробатики).

За результатами виступів у змаганнях міського, обласного, національного та міжнародного рівнів кращим олімпійським відділенням визнано відділення велосипедного спорту.

Визначено трійки кращих тренерів і спортсменів як з олімпійських видів спорту, так і не з олімпійських.

Кращі спортсмени

1 - Зайчук Валерія (велоспорт)
2 - Малюк Тимофій (стрибки на акробатичній доріжці)
3 - Танцура Катерина (велоспорт)

Кращі тренери-викладачі

1 - Федоренко С.Г. (велоспорт)
2 - Лобанов В.О. (тхеквондо ВТФ)
3 - Козбанова І.А. (художня гімнастика)

Кращим неолімпійським визнано відділення естетичної групової гімнастики.

Кращі спортсмени

1 - Василинюк Андрій (спортивна акробатика)
2 - команда "Delice" (естетична групова гімнастика)
3 - Демура Вікторія (спортивна акробатика)

Кращі тренери-викладачі

1 - Прибутна М.О. (естетична групова гімнастика)
2 - Коновалова Л.П. (спортивна акробатика)
3 - бригада тренерів: Шапорєва Л.К., Романова Г.В. (спортивна акробатика)

За результатами виступів спортсменів були нагороджені в наступних номінаціях: "Олімпійські надії", "Відкриття року", "Надія тренера", "Спортивний дебют", "Перспектива року".

"За допомогу в придбанні спортивного інвентарю, поліпшення матеріально-технічної бази і матеріальну допомогу для виїзду спортсменам на чемпіонати України і міжнародні змагання адміністрація і колектив ДЮСШ № 4 висловлює подяку міському голові Андрію Белоусову, заступнику міського голови Костянтину Саусь, депутатам Кам'янської міської ради сьомого скликання, управлінню молоді та спорту, батьківському комітету, спортсменам, тренерам та усім, кому не байдужий спорт. Бажаємо всім, в наступаючому 2020 році здоров`я, терпіння, натхнення, досягнення нових спортивних вершин, миру, любові і тепла в кожній родині", - сказав директор ДЮСШ № 4 О.М.Кірпа.