Sloboganec

У Кам’янському на базі басейну "МіКомп" продовжується перший тур чемпіонату України з водного поло серед чоловіків сезону 2016/2017.


У другий ігровий день ватерполісти харківського «Слобожанця» здолали ВК Маріуполь з рахунком 10:5 (2:2, 2:1, 3:1, 3:1). Це друга перемога чинного чемпіона України в рамках туру: вчора обіграли у харківському дербі команду ХПІ.
Основний конкурент «Слобожанця» - львівське «Динамо» також має у своєму активі дві перемоги – в іграх з ХПІ та ВК Маріуполь.
Отож, в новому сезоні чемпіонату України лідери стартували традиційно добре, а вже сьогодні, у вечірній грі, поміряються силами і між собою.
Головний тренер «Слобожанця» Сергій Колточіхін прокоментував матч з ВК Маріуполь: «Я думав, що ми вже цей етап пройшли. На жаль, поки ні. Важко налаштовуємося на ігри, які для нас не принципові. Є таке поняття: команда попливла - вода завирувала, сьогодні такого не було. Це вплинуло на початок гри. Коли команда починає розхлябано, потім важко налаштувати її на серйозний лад. Але запас сил і можливостей у нас, звичайно, був. В нашій перемозі я не сумнівався, але засмутили тактичні помилки.
Найцікавіше, що у цьому матчі другий склад зіграв навіть краще першого. Основний склад почав незібрано, що призвело до рівного рахунку. Тоді при ігровому паритеті я зробив ставку більше на другий склад, і нам вдалося домогтися запасу в рахунку і спокійно закінчити гру. З молодих хочу відзначити Артема Саліхова, Михайла Черпака, Дениса Гурцкую. Окремо хочу сказати про Дениса - він сьогодні допускав тактичні помилки, але свою справу робив, дуже на нього сподіваємося в майбутньому. А на воротах практикувався наш юний воротар Олександр Бураков – він зумів відстояти надійно».

Джерело http://wpkh.jimdo.com