На чемпіонаті України в Харкові команда Дніпропетровської області впевнено завоювала золоті нагороди в жіночій естафеті вільним стилем, серед учасниць була і кам'янчанка Анна Загоровська.

Збірна Дніпропетровщини вирвалася вперед ще на першому етапі. Майстер спорту Владислава Шаєнко, вихованка Заслуженого тренера України Олега Львовича Цвєтова і Ольги Дудник подолала першу сотку за 57,33. Від неї естафету прийняла ще одна дніпрянка, майстер спорту Маргарита Гартман (тренери Антон Кардаш та Антон Щербань). Результат Рити 59,17. Третьою пливла майстер спорту кам`янчанка Анна Загоровська, вихованка тренерів Дмитра Краєвського, Інни Краєвської, Людмили Литвиненко. Аня - наймолодша учасниця команди, змогла утримати відрив своїх більш досвідчених колег і подолати свій відрізок дистанції за 1:00.10. На завершальному етапі пливла Ірина Пікінер, майстер спорту міжнародного класу, срібний призер чемпіонату світу з підводного швидкісного плавання, багаторазова чемпіонка України на дистанції 50 і 100 вільним стилем. Тут, в Харкові, в індивідуальному заліку знаменита криворізька спортсменка виконала норматив на Олімпіаду в Токіо, пропливши стометрівку за 55.32! В естафеті вихованка тренера Сергія Трофименко подолала аналогічну дистанцію за 58.02.

Результат нашої команди 3:54.62. На другому місці збірна Харківської області, яка фінішувала з результатом 3:57.18. Третіми були представниці Київської області - 3:58.33.

Чоловіча команда Дніпропетровської області в той же день, 7 березня, була другою в естафетному плаванні.