Бассейнc2OMqSczqOg

Минула субота для багатьох жителів міста стала справжнім святом плавання, ігор на воді і задоволень, одержуваних від спортивних змагань і можливості відпочити в одному з кращих басейнів нашого міста - басейні «МіКомп». А святковий настрій створили керівництво компанії "РУДІ" спільно з Дніпродзержинської федерацією плавання, які організували змагання на Кубок "РУДІ" з плавання.

Перед стартами на воді, глядачів і учасників змагань в фойє басейну розважали колективи школи танців "РУДІ". Особливе розчулення, а також бурю оплесків викликали найменші танцюристи з групи "Леді джаз", для яких ці виступи стали дебютом, на так би мовити, "великій" сцені.

ДетиURiHZxiSToc

Компанія "РУДІ" відома соєю любов'ю до спорту. За останній час у нас в місті з'явилася танцювальна школа "РУДІ", проводяться змагання з шахів, спонсорами яких виступає компанія. І її керівництво не збирається зациклюватися тільки на цих видах. У планах проведення турнірів і з іншими спортивними федераціями Дніпродзержинська. А ідея проведення Кубка "РУДІ" з'явилася синхронно з федерацією плавання міста.

Показові виступи танцюристів, цікаві змагання на блакитних доріжках плавців в значній мірі популяризують їх серед молоді міста, залучають до ведення здорового способу життя. Майже двісті спортсменів прийняли участь в змаганнях. Таку кількість не завжди можна бачити навіть на обласних змаганнях з плавання.

На блакитних доріжках басейну панувала невимушена обстановка, що давала можливість змагатися на рівних як маститим спортсменам, так і початківцям плавцям. Серед усіх учасників Кубка виділялися майстри спорту Дмитро Сидорченко, Олександр Мороз, Денис Костромін, Марія Мельничук, Маргарита Жила.

Vjhjp3MrZIDOHhx8

За підсумками веселих естафет, в яких учасники п'яти команд пливли різними способами, а замість естафетної палички потрібно було одягнути футболку, користуватися мячами та іншим приладдям, команда Дмитра Сидорченко і стала переможцем першого Кубка "РУДІ". Хлопці і дівчата отримала в нагороду величезні кубок і торт, особливо цінні для плавців призи: окуляри і шапочки. Кубки та торти поменше отримали інші команди-призери. Абсолютно всі учасники естафет були нагороджені дипломами.

Попри того, що змагання були товариськими, все ж таки на них встановили рекорд СНД серед плавців до 10 років. Його автором став Антон Кочу. Учень четвертого класу ліцею № 2 на своїй коронній дистанції 50 метрів вільним стилем показав результат 29,59 секунди.

Текст: Віктор КУЛЕНКО.

Фотоальбом https://vk.com/album84493189_230787870