k2 500 medals 1

В останній день чемпіонату Європи з веслування, що проходив в болгарському Пловдиві Ігор Трунов, вихованець Кам'янської ДЮСШ № 1 "Авангард" (тренери Григорій Коломоєць і Ярослав Коломоєць), завоював бронзову медаль.

"Моя первая взрослая бронзовая медаль, которую я ждал 5 лет. Кто-то во мне сомневался, говорил, что из меня ничего не выйдет и ставил палки в колёса. Но я доказал, что терпение и труд все перетрут. Спасибо напарнику за гонку. Это действительно было круто! Отдельно спасибо тренерскому составу, врачу и массажисту, без этих людей ничего бы не было. Вообщем я очень рад и не буду останавливаться на достигнутом. Всем мира!", - написав на свой сторінці в Facebook Ігор Трунов (на фото зліва).

В ранковій сесії дует Семикін Іван/Трунов Ігор в фіналі "А" лише чотири десятих секунди програли в боротьбі за "срібло" конкурентам із Сербії. Результат українців на дистанції 500 метрів в байдарці-двійці - 01.28,004.

коноэ 2

 

"Байдарка-двійка у складі Ігоря Трунова і Івана Семикіна офіційно утворилася на етапі Кубка світу в Монтемор-у-Велью і відразу заявила про себе на повний голос, ставши переможцем. Невипадковість перемоги спортсмени підтвердили на етапі Кубка світу в Сегеді, де був зібраний ще більш сильний склад - тут вони стали бронзовими призерами, - пише http://vc.khimik.com.ua  - Тому двійка Трунов/Семикін була одним з фаворитів чемпіонату Європи. І з перших же метрів вони показали, що налаштовані дуже серйозно. Потужний старт. Плюс корпус (або 2,4 секунди) переваги перед групою переслідувачів. Тепер би витримати взятий темп і утримати лідерство. Але тут свій спурт почали угорці Надаші/Тотка і почали поступово "з'їдати" відставання, підтяглися і серби Райіч/Холперт. Угорський дует вирвався вперед і помчав до перемоги, серби стали другими, а український екіпаж захистив свою заслужену "бронзу" від росіян Гусєва/Блінцова.

Ігор цілком міг додати до "бронзи" нагороду ще й в спринті. До останніх метрів він разом з Олександром Сенкевичем боровся за медалі. Але все ж поступилися, хоча і показали кращий результат в історії української веслування - 31,530".